Menu

Velgenreiniger - U wilt uw velgen toch ook blijvend schoon en vuilafstotend houden?


Niets is zo mooi als mooie blinkende velgen. Velgen waarmee je voor de dag kan komen, ook na vele honderden kilometers. Om dat te bereiken is het van essentieel belang om uw velgen goed te onderhouden. Kees van Gent in Wijchen heeft voor u de perfecte oplossing in huis!

Voodoo ride Velgenreiniger

verwijderd de meest hardnekkige remstoffen en sterke vervuilingen. Deze velgenreiniger is niet schadelijk voor uw velgen zoals vele andere chemische reinigers dat wel zijn! Voodoo ride velgenreiniger tast de laklaag van uw velgen niet aan en is tevens heel veilig voor uw banden, remdelen en wielen.

U doet er het beste aan om uw velgen elke week schoon te houden door middel van warm water en shampoo. Dit doet u door met een vrij zachte autospons uw wielen goed te reinigen. Mochten er sterke vervuilingen en hardnekkige remstoffen op uw velgen zitten kunt u het beste deze Voodoo ride velgenreiniger gebruiken. Nadat u uw velgen heeft behandeld met deze velgenreiniger is het verstandig om uw velgen na te spoelen met warm water voordat het in de lak kan trekken.


Belangrijk: Let bij de aanschaf van velgenreinigers goed op dat u de juiste reiniger koopt. Lees ten alle tijden het etiket door van de flacon of er in de reiniger geen chemische stoffen zijn gebruikt zoals bijv. zuren. Dit tast de laglaag van de velgen ernstig aan!

Voodoo ride velgenreiniger is uitvoerig getest en veilig bevonden voor uw velgen en banden. Kees van Gent in Wijchen beschikt over deze Voodoo ride velgenreiniger. U kunt deze velgenreiniger in onze webshop bestellen als als optioneel product bij nieuwe wielen. Voor slechts € 9,95 geniet u nog langer van mooie en schone velgen onder uw auto.