Menu

Maak je klaar voor de wissel!
Plan hier uw afspraak

De belangrijkste banden- en velgen nieuwsberichten

Kees van Gent Banden wordt ''Bridgestone Preferred Supplier''
Kees van Gent Banden en Wielen in Wijchen is aangesteld als Bridgestone Preferred Supplier
. Dat meldt Joost Krowinkel, die het bedrijf vorige maand overnam, aan Automotive. Het bandenservicebedrijf is verder niet aangesloten bij een keten. 

Aansluiting bij Bridgestone biedt het bedrijf verschillende voordelen, zegt Krowinkel. “Natuurlijk hebben we inkoopvoordeel en maken we gebruik van de marketing en technische kennis van Bridgestone, maar het gaat twee kanten op. Wij maken ons ook sterk voor Bridgestone, we willen samen met de fabrikant groeien.”
 
Het preferred supplier-schap is ook gunstig voor de voorraad van Kees van Gent, vertelt de ondernemer. “We hebben ons klantenbestand doorgelicht en op basis daarvan een gezonde voorraad ingericht. We hebben een diep en breed aanbod van maten op voorraad liggen en anders kan Bridgestone het snel leveren.”
 
Joost Krowinkel heeft in het verleden bij Bridgestone gewerkt als key accountmanager en was verder conceptmanager bij Tyrenet. Lees meer over de plannen van Joost Krowinkel met Kees van Gent Banden in de rubriek Opschakelen van Automotive Werkplaats 6, die volgende week verschijnt. 
 
Bridgestone preferred supplier Kees van Gent wordt Bridgestone Preferred Supplier 
   

 


Bron: Automotive werkplaats / Kees van Gent Banden - Wielen B.V.

De informatie op deze pagina valt onder onze disclaimer.